Investeren

Investeer rechtstreeks in hypotheken

In eigen kring, of via Jens

Investeer rechtstreeks in hypotheken

In eigen kring, of via Jens

Twee typen hypotheken

Financier in eigen kring of daarbuiten

Investeer in

Jens Familiehypotheek

 • Financier de hypotheek van vrienden of familie
 • Alleen of samen met andere financiers
 • Voorkom gedoe door duidelijke afspraken

OF

Investeer in

Jens Netwerkhypotheek

 • Investeer via Jens in hypotheken van Nederlandse particulieren
 • Altijd gedekt door het 1e recht van hypotheek
 • Altijd volledig geadministreerd en ontzorgd

Actuele investeringskansen

Ontdek de mogelijkheden

Online of persoonlijk

Keuzehulp

 • Online situatie-check
 • Helder advies in 2 minuten
 • Vrijblijvend en kosteloos

Plan een belafspraak

 • Laagdrempelig en beschikbaar
 • Onze experts denken met je mee
 • Vrijblijvend en kosteloos

Dit zeggen onze klanten

10

Ik vond mijn droomhuis tussen Utrecht en Amsterdam, maar de bank wilde mij niet helpen door een kleine en oude BKR-notering. Ik heb geen rijke familie of vrienden, maar met de hulp van Jens heb ik zelf financiers gevonden voor mijn hypotheek. Zo kwam mijn droom om samen met mijn partner in een fijn huis te gaan wonen uit.

Stéphan

Lener - Jens Familiehypotheek

9

Marijke en Gerard werken jaren hard aan een collectief nieuwbouwproject. Het is hun droom om hun aanstaande pensioen daar te gaan genieten. Maar net als alles rond lijkt, trekt de bank zich met veel kabaal terug. Een deceptie dreigt tot ze via via Jens op het spoor komen. Samen met Jens mobiliseren ze de financiers om hun pensioendroom te redden.

Marijke en Gerard

Leners- Jens Netwerkhypotheek

10

Ondernemer Niels en zijn vrouw Jelske kochten een opknap huis in Utrecht. De bank liet hen maandenlang documenten en bewijzen aanleveren, voordat de hypotheek rond kwam. Toen de verbouwing duurder uitviel, bleek dat de gegevens uit de eerste aanvraag niet meer geldig waren. Alles opnieuw dus. Een bevriende ondernemer bood uitkomst.

Niels en Jelske

Lener- Jens Familiehypotheek

9

Ik heb lange tijd in een grote stad gewoond. Met mijn gezin wilde ik graag in een groene en rustigere omgeving gaan wonen. Ik ben ondernemer en bij de bank vond ik geen passende oplossing. Een goede kennis van me bood uitkomst. Toen hij Jens vond was ik al snel enthousiast. Onze bedoeling om de hypotheek goed vast te leggen vonden we bij Jens.

Daan

Lener - Jens Familiehypotheek

10

Onze zoon wilde een huis dat al binnen de familie zat kopen. Wij wilden hem helpen maar de situatie was uitdagend. We vonden Jens toen we op het punt van opgeven stonden, omdat de situatie te complex was en verschillende experts vastliepen en ons niet langer konden helpen. Dankzij Jens hebben we deze patstelling doorbroken.

Vydia en Hassan

Financier - Jens Familiehypotheek

9

Mijn partner en ik wilden ons droomhuis kopen. Bij de bank liepen we als starter vast. Jens heeft ons geholpen met onze financiering binnen de familie. Ik ben met name blij over de bereikbaarheid en snelheid waarmee we geholpen zijn. Als starter was ik niet thuis in hypotheken en dankzij Jens heb ik met vertrouwen gefinancierd in eigen kring.

Tessa

Lener - Jens Familiehypotheek

10

Toen mijn neven vastliepen in het vinden van een betaalbare woning, ben ik te hulp gekomen. Een zelfbewoningsplicht en de hoge overdrachtsbelasting hielden mij tegen om een pand te kopen en aan hen te verhuren. Via Jens vond ik de professionele begeleiding en expertise om mijn neven in staat te stellen de woning zelf te kopen.

Geert Jan

Financier - Jens Familiehypotheek

4
5

Kies voor sociaal rendement

En geef betekenis aan je vermogen

Veilige investering gedekt door de woning

Goed rendement, maandelijks rente & aflossing

Draag bij aan gelijke kansen op de woningmarkt