je beste investering is je eigen huis

Ondernemer; financier vanuit je bv je privé-woning.

ondernemer: word je eigen bank

Belastingaftrek in privé, rendement voor je bv.

Vanuit de eigen bv kun je een hypotheek verstekken aan privé. Zo doe je iets nuttigs met je buffers of reserves en komt het rendement ten goede aan jezelf. Jens ontzorgt en zorgt dat jij geen omkijken hebt naar je hypotheek. Je hebt hetzelfde recht op hypotheekrente-aftrek als bij een bank.
1. waarom vanuit mijn bv mijn eigen woning financieren?
Omdat het fors financieel voordeel oplevert. Ondernemers in een bv reserveren vaak geld binnen hun bv. Bijvoorbeeld voor pensioen, voor toekomstige investeringen of om belasting te optimaliseren. Als je dat geld op de bank zet krijg je nauwelijks rendement. Je eigen hypotheek is een veilige manier om je reserves goed te laten renderen met maximaal belastingvoordeel in privé.

Volledige aftrek in privé

Uit de eigen bv een hypotheek uitlenen aan privé is toegestaan. Afhankelijk van je situatie kies je ervoor een lage, gangbare of juist hoge rente te rekenen. Die hypotheekrente is in privé vervolgens aftrekbaar, zoals de rente die je bij de bank betaalt. Hierin is geen enkel verschil.

2. rendement en risico
Het risico voor ondernemers die een hypotheek vanuit bv aan prive uitlenen nihil. Je leent namelijk (indirect) van jezelf.

Rente en rendement

Je mag de hypotheekrente zelf kiezen binnen de grenzen van een ‘zakelijke rente’. Jens berekent de maximale, minimale en adviesrente elke maand. Deze kun je gebruiken om de meest passende rente zelf te kiezen.
Bekijk hier de minimale- en maximale hypotheekrente
.

Kiezen voor een hoge rente

Als je voor een hoge hypotheekrente kiest heb je relatief hoge maandlasten in privé. Je betaalt dan meer rente aan je eigen bv. Zo vergroot je het vermogen van je bv. en maximaliseer je jouw hypotheekrenteaftrek in privé.

Kiezen voor een lage rente

De laagst toegestane hypotheekrente is fors lager dan het beste tarief van een bank. Door een lage rente te kiezen verlaag je jouw maandlasten in privé fors.

Kiezen voor de Jens Adviesrente

De Jens Adviesrente verdeelt de marge van de bank tussen lener en financier. Bij een hypotheek uit de eigen bv ben je in feite zowel lener als financier. Je kan ervoor kiezen om de Jens Advies Rente te kiezen en zo een gangbaar tarief voor een onderlinge hypotheek te gebruiken.

3. waarom kies ik als ondernemer voor Jens?
Als je vanuit je zaak aan privé leent wil je geen fouten maken. De Belastingdienst heeft extra interesse in dit soort constructies, en een fout kan op een boete komen te staan. Jens weet alles van degelijke onderlinge hypotheken en zorgt dat alles goed wordt geregeld.

Geen dure adviseurs nodig

Jens werkt voor een vast laag tarief. Zowel de opstartkosten als de administratiekosten zijn laag. Zet je jouw eigen accountant aan het werk om je onderlinge hypotheek te regelen lopen de kosten al snel hoog op. Ook notarissen zullen een onderlinge hypotheek meestal als maatwerk offreren. Met Jens bespaar je dus geld.

Tijd besparen

Het kost veel tijd en aandacht om je goed te verdiepen in de spelregels van wat officieel een familiehypotheek heet. Als je het leuk vindt om je in financiele en juridische zaken te verdiepen is dat geen probleem. Ben jij liever bezig met je onderneming dan is het prettig om een expert-partij als Jens in te schakelen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.

Degelijk van opzet

De Jens Onderlinge Hypotheek is degelijk opgezet. Aan alles is gedacht. Zo klopt jouw onderlinge hypotheek vanuit de eigen bv ook als er zich onverwachte situaties voordoen.

Flexibel en toekomstvast

Bij Jens heb je een hoge mate van flexibiliteit. Stop je ooit met ondernemen? Of wil er later een andere financier toetreden? Dan kan dat zonder tussenkomst (en kosten) van een notaris. Jens is toekomstvast.

Investeer direct in een Hypotheek met 4 tot 6% rente

Binnenkort lanceert Jens het platform waarmee je direct in hypotheken belegt. Je krijgt het 1e recht van hypotheek en de lening wordt notarieel ingeschreven. Een goed rendement mét hoge zekerheid. Klinkt dat interessant? Schrijf je vrijblijvend in voor de financieringskansen nieuwsbrief.

N

Meld je vrijblijvend aan voor de financieringskansen nieuwsbrief

N

Preferente toegang tot financieringskansen voor ze online komen

N

De mogelijkheid om direct en met hoge zekerheid in hypotheken te beleggen.

daarom kies je voor Jens

N

een goed rendement op je zakelijk vermogen met belastingaftrek in prive

N

jij focust op je onderneming en jens zorgt dat jouw hypotheek klopt

N

vaste lage kosten en ultiem gemak dankzij het specialisme van jens

PERSOONLIJK CONTACT

Plan vrijblijvend een informatiegesprek
Reserveren

WHATSAPP

Direct contact over je vraag
Start met Appen

E-MAIL

Snel een inhoudelijk antwoord
vraaghet@jens.nl

word onderdeel van de Jens community

aanvragen

Jouw betere hypotheek, met eerlijke voorwaarden en voordeel voor lener en financier start vandaag

 

Jouw betere hypotheek, met eerlijke voorwaarden en voordeel voor lener en financier start vandaag

 

 

WORD ONDERDEEL VAN DE
JENS COMMUNITY