De visie van Jens

Waarom Jens bestaat

Jens gelooft dat gewone mensen zich prima zelf kunnen organiseren. Met elkaar, zonder afhankelijkheid van grote bedrijven. Ook in de financiële wereld. Je kunt het je misschien haast niet voorstellen, maar voor je hypotheek heb je de bank niet nodig.

Jens gelooft in een houdbare, decentrale economie. Een economie die niet draait om grote bedrijven, maar om gewone mensen. Die economie lijkt misschien ver weg, maar ligt tegelijkertijd binnen handbereik. Ja, nog steeds worden de grote banken steeds groter. Krijgen meer invloed. Na de bankencrisis van 2008 is er weinig veranderd. Maar Jens ziet dat dat anders kan. Vandaag.

Missie van Jens

Jens wil zorgen voor een betrouwbaar en geloofwaardig alternatief, dat onze economie minder afhankelijk maakt van de grootbanken. Een alternatief dat je in staat stelt om je hypotheek wél rond te krijgen, ook al ben je ondernemer of starter op de woningmarkt. Een alternatief dat lener en financier een betere rente biedt door de winst van de bank met elkaar te delen.

Wij willen mensen het vertrouwen geven dat ze financiële zaken ook zonder de bank kunnen regelen. Jens bewijst dit met een makkelijke, professionele manier om een vrienden- en familiehypotheek te regelen.

Dat spreekt veel mensen aan. Jens zorgt dat dat ook kan, door laagdrempelig toegang te geven tot de kennis die nodig is om dit zelfstandig te doen. Jens biedt de zekerheid dat onderlinge hypotheken professioneel worden georganiseerd. En Jens maakt dit betaalbaar voor iedereen.

PERSOONLIJK CONTACT

Plan vrijblijvend een informatiegesprek
Reserveren

WHATSAPP

Direct contact over je vraag
Start met Appen

E-MAIL

Snel een inhoudelijk antwoord
vraaghet@jens.nl

word onderdeel van de Jens community

aanvragen

Jouw betere hypotheek, met eerlijke voorwaarden en voordeel voor lener en financier start vandaag

 

Jouw betere hypotheek, met eerlijke voorwaarden en voordeel voor lener en financier start vandaag

 

 

WORD ONDERDEEL VAN DE
JENS COMMUNITY