Aanvraag vrijblijvend starten

Je wil je hypotheek lenen via Jens bij particuliere investeerders. Je start jouw aanvraag. Je maakt een account aan bij Jens. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Je selecteert de Jens Netwerkhypotheek uit de beschikbare diensten. Je bekijkt de video en deelt persoonsgegevens.

Start je aanvraag

Minimaal 20% in eigen kring

Je financiert minimaal 20%* van je hypotheek in eigen kring. Bij één of meer vrienden, familieleden of kennissen. Het vertrouwen van mensen die jou persoonlijk kennen, vormt de basis van vertrouwen voor vreemde financiers om in te stappen in jouw hypotheek. Ook de hypotheek in eigen kring wordt volledig verzorgd door Jens.

*Financier je minder dan 50% van de woningwaarde? Dan is het onder voorwaarden mogelijk om zonder financiering in eigen kring te werken.

Maximaal 80% via Jens

Jens maakt en publiceert een “financieringskans” en presenteert die aan Nederlandse particuliere investeerders. De financieringskans bevat heel veel financiële informatie. Bijvoorbeeld over de woning, jouw inkomen en betaalverleden. Je persoonlijke gegevens tonen we niet. Zo blijft je privacy gegarandeerd. Zodra de financiering is volschreven zet Jens de aktes op tussen jou en alle financiers. Ondertekenen gebeurt online in je Aanvraag Dashboard.

Notaris en beheer

De financiering is succesvol. Jens zorgt voor de aanlevering van een volledig dossier bij de notaris. Ook de communicatie met de financiers verzorgt Jens. Op de dag waarop je hypotheek start krijg je toegang tot Jens Dashboard. Hier beheer je de hypotheek zolang hij loopt. Zo houd je altijd overzicht en ervaar je het gemak van een volledig verzorgde hypotheekadministratie.