Financieringskans

Jens publiceert financieringskansen. Je ziet alle informatie over de aan te kopen woning en de lener. Jens garandeert de juistheid van gegevens. Zo weet je exact wat de situatie van de lener is.

Je ziet de opbouw van de hypotheek en de condities zoals de rentevergoeding, looptijd en aflosvorm.

Als investeerder via Jens financier je maximaal 80% van de woningwaarde. En je ontvangt het eerste recht van hypotheek ter dekking van je lening.

Reserveer onverplicht

Vanuit de financieringskans klik je op 'Inschrijven'. Je maakt een account (of logt in). Je reserveert het gewenste investeringsbedrag (vanaf 10.000 euro). Deze reservering blijft zonder verplichtingen vijf dagen behouden, zodat je rustig tot een besluit kunt komen. Stap je definitief in? Dan teken je de akte van geldlening. Zodra de totale hypotheek is volschreven sluit de inschrijving en wordt jouw investering definitief.

Hypotheek vestigen

De volledige opzet van de hypotheek wordt door Jens afgehandeld. Elke investering wordt gedekt door een eerste recht van hypotheek. Jouw rechten beheer je eenvoudig via Jens Dashboard. Kort voor het passeren van de hypotheek vraagt de notaris de gelden op. Je stort jouw investering op de stichting derdengeldenrekening van de notaris. Zo is je investering altijd veilig.

Administratie

Jens biedt je een zorgeloze ervaring met Jens Dashboard. Hier beheer je jouw investering. Het systeem informeert je wanneer er iets moet gebeuren. Je download bijvoorbeeld jaarlijks het jaaroverzicht vanuit Jens Dashboard voor je belastingsaangifte. Je privacy blijft gegarandeerd, andere financiers zien jouw gegevens niet. Jens ziet toe op betalingen en bewaakt de afspraken. Zo heb je het voordeel van direct investeren in hypotheken, zonder de administratieve last. Gemak van de eerste aflossing tot de einddatum van de hypotheek.